Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Firea rămâne în PSD, dar ar candida de capul ei la prezidențiale ca să-l umilească pe Dragnea

Evident, Firea ar vrea să-i demonstraze lui Dragnea – cotat la doar 5% în toate sondajele -, că are mai multă susținere din partea electoratului. În plus, ea ar diviz voturile PSD, astfel încât să distrugă definitiv partidul – care însă nu va muri, ci va fi preluat de Victor Ponta.

Aflată în conflict deschis cu liderul PSD, Liviu Dragnea, încă din vara trecută, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a revenit de câteva zile în prim plan, după ă tăcere de câteva luni, după eșecul din CEX privind înlocuirea lui “Daddy” de la șefia partidului și a Camerei Deputaților. 

Firea a apărut în forță cu acuzații la adresa proiectului de Buget pe 2019 al coaliției PSD-ALDE, proiect care trebuia adoptat de Parlament încă din noiembrie, însă acest lucru se va întâmpla abia la mijlocul lunii februarie.

Întrebată sâmbătă seara, la România TV, dacă va candida la alegerile prezidențiale din noiembrie, Firea a spus că nu s-a gândit încă, deoarece este prematur, dar că sunt momente când și-ar dori să candideze împotriva lui Liviu Dragnea oriunde se va duce el.

„Nu am apucat să mă gândesc (dacă va candida la prezidențiale, n.r). Așa cum știți, am fost în perioada sărbătorilor în spital, și acum sunt sub tratament, (…) sunt nevoită să lupt pentru bucureșteni (…) și să le spun adevărul, să nu se lase păcăliți prin comunicate de presă. (…) Credeți-mă că-mi vine de multe ori să spun că m-aș duce să-l contracandidez pe dl Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde. Numai să vadă că nu poată să meargă cu minciuna, cu manipularea și cu răzbunarea până la capăt. (…) E prematur”, a declarat Gabriela Firea.

De asemenea, întrebată dacă va părăsi PSD, după ce președintele TSD Gabriel Petrea a postat vineri, pe Facebook, o poză în care apare alături de primarul general, fostul vicepremier Paul Stănescu și Marian Neacșu, exclus anul trecut din partid, Firea a spus că rămâne membru al formațiunii.

„Eu nu plec la nicio formațiune politică. Probabil că mă vor da afară, pentru că oamenii care vorbesc lucruri adevărate, s-a văzut că nu prea sunt apreciați. Eu mai sper, până în ultimul moment, că totuși și colegii mei își vor da seama că domnul Dragnea face atât de mult rău nu doar țării, cât și partidului. PSD poate fi salvat. Are și oameni integri, serioși, generoși. (…) Nu sunt un traseist și nu voi pleca la un alt partid. Dacă la anul, la Primăria Capitalei, tot domnul Dragnea va fi la conducerea PSD și vor dori un alt candidat, eu voi lua decizia să candidez, o pot face și ca independent. Nu cred că trebuie să mă leg de cineva”, a mai spus Gabriela Firea.

294 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv