Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Florian Coldea, între dezvăluiri trunchiate şi bătălii personale

Acuzat de colonelul Daniel Dragomir că era dictator peste Serviciul Român de Informaţii şi că se folosea de această instituţie pentru a face jocurile unor instituţii străine, Florian Coldea, fostul şef al SRI, a ieşit la atac.

A oferit un interviu pentru ziare.com, acţiune care s-ar fi vrut a fi una de foc, dar care în cele din urmă a dezamăgit la nivel de impact.

Pentru că Florian Coldea a driblat o serie de întrebări incomode, a trimis săgeţi către personajele cu care are dispute personale şi s-a remarcat mai degrabă prin mesajele prin care a vrut să facă PR pentru SRI.

Coldea contestă declaraţie lui Dragomir prin care acestea spunea că ofiţerii SRI făceau anchete pentru procurori, dar a evitat să spună în baza cărei legi se făceau intercepţii pe siguranţă naţională.

În schimb, a dat asigurări că SRI nu s-a implicat în fraudarea alegerilor şi a avut un comportament mai mult decât profesionist în momentele delicate.

Pe de altă parte, generalul Coldea l-a acuzat pe Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, că era înştiinţat în legătură cu tot ceea ce se întâmpla în curtea SRI-ului, iar despre Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, că dă dovadă de amnezie în legătură cu anumite episoade controversate.

Nu în ultimul rând, fostul şef al SRI a evitat să vorbească despre relaţia avută cu familia lui Sebastian Ghiţă şi a lăsat să se înţeleagă că ziare.com ar fi un site apropiat serviciilor secrete din România.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv