Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Fosta PRM-istă Olguța, reșapată de condamnatul penal Dragnea, la pachet cu spectacolul grotesc al evreului Laufer pus în scenă de fostul PRM-ist Codrin

Rămasă fără obiectul muncii în Guvern, după ce condamnatul penal Liviu Dragnea a mutat-o de la un minister la altul, cu acceptul președintelui Klaus Iohannis, care acum însă refuză s-i dea pe mână Ministerul Transporturilor, Olguţa Vasilescu s-a trezit pe tușă – ca să ne exprimăm elegant.

Fostul ei coleg din PRM-ul lui Vadim, istericul Codrin Ștefănescu a făcut ce știe el mai bine – dacă tot a devenit de o zi secretarul general interimar al PSD, după excluderea din partid a lui Marian Neacșu -, și anume: scandal. Astfel, Codrin l-a sos la rampă pe Ilan Laufer – la pupitrul PSD, cu însemnele partidului pe peretele din spate -, să-l acuze pe Iohannis de… antisemitism.

Laufer s-a făcut de râs într-un spectacol grotesc, citind de pe foaie, cu poticneli, un atac penibil la adresa șefului statului, încercând să declanșeze un scandal mondial. Fantele PSD – care îl concurează la acest capitol pe “discotecarul” Orlando Teodorovici – a făcut trimitere, în mod grotesc, la familia sa, din care “au decedat 52 de persoane în perioada Holocaustului”. El a reclamat, nici mai mult, nici mai puțin, că Iohannis, prin refuzul de a-l numi pe el – ilustul necunoscut! – ministru la Dezvoltare și vicepremier, „a vândut un evreu român” la fel cum a procedat Ceaușescu.

„Îl rog să aibă curajul să spună care a fost motivul real pentru care m-a respins, mă refer la cel religios şi faptul că sunt evreu (…) Ceauşescu a vândut evrei. Azi, am certitudinea că şi Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui, nu ştiu pe câţi bani”, a spus acesta.

Laufer a mai spus că şeful statului, etnic german, „are o legătură dubioasă din toate punctele de vedere cu FDGR, moştenitoarea unei organizaţii naziste, scoase în afara legii conform Tratatului de la Paris de după al Doilea Război Mondial”.

Declarația sa a fost făcută marți seară la ora 21.00, după ce PSD-iștii s-au reunit în ședință de urgență în Biroul Permanent Național (BPN) al partidului, pentru a stabili strategia de atac și reușită în “reșaparea” Olguței Vasilescu, care va fi propusă ministru al Dezvoltării, iar Ilan, ministrul Transporturilor.

Inițial, social-democraţii votat în şedinţa BPN ca Mircea Drăghici să preia portofoliul Transporturilor, însă acesta le-a transmis că refuză.

Cele două propuneri vor fi validate miercuri la ora 17.00 în ședința CEx a PSD convocată și ea tot “la urgență”, de Dragnea, care a ieșit șifonat rău din acest episod, cu lovitura neașteptată din partea lui Iohannis.

Unii analiști politici speculează că, de fapt, Dragnea ar avea un plan secret prin care vrea să scape de Olguța. Trebuie doar să observăm obediența totală a acesteia față de liderul de partid – pe care a avut-o și față de Corneliu Vadim Tudor, care a lansat-o în politică -, pentru a înțelege cât indispensabilă îi este lui Daddy, în aceste vremuri grele. Și, desigur, să nu uităm de dosarele ei de la DNA, care o fac combatanta “statului paralel”, la braț cu dublul condamnat penal Dragnea.

468 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv