Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, promite de trei ori mai mulți bani pentru investiții

La două zile de la dezbatere publică în care s-a discutat bugetul Primăriei Sectorului 6 pe acest an, primarul Gabriel Mutu a anunțat din nou, că se va ține de cuvânt în ceea ce privește investițiile.

Ca și la întâlnirea de luni, Mutu a dat asigurări că Primăria pe care o conduce va avea în 2017 un buget de investiții de trei ori mai mare decât cel propus anul trecut.

Bugetul pentru investiții este cu 54 de milioane de lei mai mare decât cel pentru anul trecut, iar edilul anunță că se ghidează după dictonul conform căruia “este mai bine să investim acum cât este necesar în calitate, iar în următorii ani să avem cheltuieli din ce în ce mai mici”.

De asemenea, Gabriel Mutu anunță că “nu vreau să existe domenii neglijate. Investim în tot ceea ce se poate și este nevoie urgentă, de la infrastructura rutieră și cea de învățământ până la spații verzi, reabilitarea imobilelor, etc.”.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv