Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Gorghiu “uită” că a cerut reluarea votului pentru Oprea în Senat și se îndoiește de demisia lui

Copreședintele PNL Alina Gorghiu se declară neîncrezătoare în demisia anunțată ieri de senatorul Gabriel Oprea imediat după intervenția președintelui Klaus Iohannis, după ce anterior ea susținea “categoric” reluarea votului pe cererea DNA de începere a urmăririi penale a grandomanului fost ministru de Interne. 

gorghiu 2

Iată ce a declarat Iohannis: “Nu sunt convins ca exista posibilitatea procedurala sa se reia votul in Senat, dar exista posibilitatea pentru persoana vizata sa demioneze”.

Gorghiu a declarat astăzi la Satu Mare: “N-aș vrea să anticipez ce se întâmplă luni, pentru că aștept formalizarea gestului de demisie, aștept să văd că această demisie se și întâmplă, pentru că una e să-ți dai demisia pe Facebook, una e să vezi un vot în Parlamentul României cu privire la această demisie și părerile unora sau altora din cartelul acesta politic pe care l-am menționat anterior Dragnea – Tăriceanu – Oprea s-au schimbat la 180 de grade de foarte multe ori. Repet, aș vrea să văd exact ce se întâmplă”, a spus Gorghiu.

De parcă ar fi făcut un gest excepțional și nu unul de normalitate, ea i-a lăudat pe senatorii PNL că au votat pentru ridicare imunității lui Oprea. Nu a scos însă un cuvânt despre poziția sa de ieri :

“Senatorii liberali au fost singurii care au votat pentru începerea urmării penale și nu spun asta ca să-i laud, pentru că nu e nimic de lăudat.

E un gest de normalitate, este o decizie a BPN pe care în mod constant cu toții o respectăm, dar ce pot să critic este următorul lucru: piruetele morale pe care PSD și ALDE le-au făcut în Senatul României.

Gândiți-vă cam de câte ori și-au schimbat atitudinea politică în 48 de ore. Una spun public, alta fac la vot, după care se răzgândesc. (…)

Uitați-vă pe internet și o să vedeți că Tăriceanu în cazul senatorului Oprea a votat cu bilele la vedere în favoarea, dar nu a cererii venite din partea DNA, ci invers – în favoarea domnului Oprea.

Solidarizarea Dragnea – Tăriceanu – Oprea este cel mai prost lucru pe care cred că politica românească l-a văzut în ultimii ani de zile”, a susținut Alina Gorghiu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv