Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Grindeanu a numit noi demnitari la ministere

Premierul Sorin Grindeanu a continuat, marți, numirea în funcție a mai multor demnitari la diverse ministere, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

grindeanu

Astfel, Ovidiu Cristian Iane va ocupa funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni iar Cristina Andronic, pe cea de subsecretar de stat.

Adriana Mihaela Udroiu și Angel Gheorghiu au fost numiți subsecretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Totodată, au fost numiți în funcția de secretar general Daniela Teodoru — la Ministerul Mediului, Marius Iulian Carabulea — Ministerul Turismului și Ionela Stoian — Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Premierul Grindeanu a numit-o președinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție pe Gabriela Coman, eliberând-o din funcție, în prealabil, pe Lidia Manuela Onofrei.

Tot marți, prim-ministrul l-a eliberat, la cerere, din calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Institutului European din România pe Pavel Năstase.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv