Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Grindeanu, undă verde pentru graţiere

Chiar înainte de a pleca spre Washington, pentru a participa la învestirea lui Donald Trump ca preşedinte al SUA, şi de a-i pasa obligaţiile de premier lui Sevil Shhaideh, Sorin Grindeanu a făcut, marţi seara, mai multe declaraţii extrem de interesante.

grindeanu 5

Printre altele, Grindeanu a precizat că este în asentimentul lui Florin Iordache, ministrul Justiţiei, şi că îşi propune să lanseze mai multe discuţii pe marginea unei posibile graţieri.

Premierul este convins că astfel se va rezolva problema supraaglomerării din penitenciare, dar dă asigurări că “dacă luăm în calcul o discuţie pe seama graţierii, aceasta va fi pentru infracţiuni minore, nu pentru corupţie, evaziune sau alte infracţiuni majore”.

Pe de altă parte, Grindeanu, ca şi ministrul Justiţiei, exclude o discuţie pe probleme legate de amnistie, susţinând că “nu sunt de acord cu aşa ceva”.

Întreaga poveste a plecat de la un ultim raport care arată că penitenciarele din România sunt ocupate în acest moment în proporţie de 150%, existând în jur de 27.000 de deţinuţi şi doar aproximativ 19.000 de locuri în penitenciare.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv