Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Guvernul a prelungit cu 4 zile temenul de înscriere a românilor din Diaspora pentru votul la prezidențiale

Guvernul Dăncilă a prelungit, joi, cu 4 zile, temenul de înscriere a românilor din diaspora în registrul electoral, pentru votul la prezidențialele din noiembrie.

“Modificăm termenului limită pentru înregistrarea cetăţenilor români cu drept de vot în străinătate ca alegători prin corespondenţă, respectiv ca alegător la o secţie de votare organizată în străinătate. Acest termen va fi extins până la 15 septembrie, pentru a da posibilitatea cât mai multor români din afara graniţelor ţării să se înscrie în Registrul electoral pentru alegerile prezidenţiale din acest an”, a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a adăugat că, pentru o bună organizare a scrutinului din această toamnă, ordonanţa de urgenţă care va fi adoptată pe acest subiect include şi măsuri privind desemnarea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate, atribuţiile acestora şi asigurarea cadrului legal pentru plata tuturor indemnizaţiilor membrilor birourilor de votare.

DOCUMENT. Teama de ANAF blochează înscrierea românilor din străinătate la votul pentru prezidențiale. Ordinul lui Orlando și Dăncilă
14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv