Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

I-a UMILIT! În răzbelul jagardelelor din PSD, Dragnea le-a tăiat-o puciștilor!

“La CEx au fost prezenți 64 de membri, din 65 cât are PSD. Dragnea a obținut 55 de voturi de încredere, 8 împotrivă și o abținere. S-a votat la vedere” – ne spune Codrin Ștefănescu!
Așadar, Dragnea i-a ucis în direct – la vedere, nimic la secret! Ba, le-a permis unor membri să plece în… weekend și să lase pe masă mandatele de susținere a lui!
Puciștii ar fi fost: Firea, Neacșu, Stănescu, Nassar, Dobra, Ciolacu, Tudose, Negoiță, Mocioalcă și Tudorache. S-a abținut Petrea – afirmă Firea!

“La finalul dezbaterilor, domnul președinte Dragnea a supus votului doar un punct: referirea la domnia sa, dacă să continue sau nu ca președinte.
Au fost 10 voturi să facă un pas lateral, 39 să continue și o abținere.
S-a cerut excluderea mea de către primarul de la Sectorul 5 (Daniel florea – n.r.). La intervenția domnului Dragnea, nu a fost supus la vot” –  a declarat, la cald, învinsa Firea.

“Au vorbit foarte mulți colegi despre celebra scrisoare. S-au emis păreri, puncte de vedere, controverse (…)”
După ce s-a bâlbâit și a ratat o adunare simplă, Dragnea a confirmat scorul prezentat de Ștefănescu, doar că s-a pus și pe el: “Au fost 56 de voturi pentru”.
În rest, bla, bla, bla…
Citiți și… Mizerabilul PSD, în toată hidoșenia lui! Cum mută Dăncilă
71 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv