Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

În toamnă, prin referendum, Liviu Dragnea anunță că PSD vrea să pună stop “căsătoriilor gay”

Dacă Referendumul de modificare a alineatului 1 al Articolului 48 din Constituție va trece, iată cum va fi definită familia în România:

“Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Pentru ca Referedumul PSD să treacă este nevoie să se rezolve următoarea ecuație:

18,4 milioane alegători;
30% înseamnă: 5,2 milioane de alegători;
25% înseamnă: 4,6 milioane de alegători trebuie să voteze DA!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Mamaia, ca atât la nivelul grupului senatorial al partidului, cât și la cel al grupului din Camera Deputaților, precum și la nivelul Guvernului s-a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constituției în aceasta toamnă. “E o decizie politica”, a precizat Dragnea.

Reamintim că pe 9 mai, Camera Deputaților a adoptat cu 232 voturi “pentru”, 22 de voturi “împotrivă” și 13 abțineri, inițiativa de revizuire a Constituției pe tema definiției familiei.

Practic se dorește ca alineatul 1 al articolului 48 din Constituție urmează să aibă următoarea formă: “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv