Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Ioan Oltean, un alt nume greu implicat în Mafia Retrocedărilor Ilegale, a fost ridicat de pe aeroport

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt aproape să pună mâna pe un alt nume greu din politică.

Ioan Oltean (sursa foto jurnalul.ro)
Ioan Oltean (sursa foto jurnalul.ro)

Cel vizat este deputatul Ioan Oltean, fostul vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal. Oltean a fost ridicat de oamenii legii de pe Aeroportul Otopeni şi dus la audieri la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Din primele informaţii reiese că Oltean este implicat în dosarul “Retrocedărilor Ilegale” în care mai apar numele Crinuţei Dumitrean, fosta şefă a ANRP, şi a afaceristului Mihai Rotaru, patronul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova.

Se pare că Oltean a pus umărul la afacerea în urma căreia Rotaru a obţinut despăgubiri de peste 35 de milioane de euro de la ANRP.

De altfel, există o relaţie strânsă între Oltean şi Crinuţa Dumitrean. Oamenii legii susţin că, Crinuţa Dumitrean nu putea justifica 153.000 de euro din averea dobândită, dar în 2006 a profitat de relaţia cu Ioan Oltean pentru a pune mâna, la un preţ derizoriu, pe trei terenuri din Ilfov.

Mihai Rotaru, patronul clubului de fotbal CS Universitatea Craiova, a ajuns şi el joi dimineaţă la sediul din Bucureşti al DNA, unde este audiat în dosarul “Retrocedărilor Ilegale”. Procurorii susţin că Rotaru a obţinut în mod fraudulos despăgubiri de peste 35 de milioane de euro, după ce a cumpărat drepturile asupra unui teren cu numai 750.000 de euro.

Deputatul Cătălin Teodorescu este implicat şi el în această poveste extrem de stufoasă şi a fost dus, de asemenea, la audieri.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv