Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Iohannis a acreditat noi ambasadori ai României

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat, joi, decretele prin care stabileștii noii ambasadori ai țării noastre pentru Kârgâzstan, Thailanda, Lesotho, Mozambic și Zambia.

Astfel, România va fi reprezentată în Republica Kârgâză de Cezar Manole Armeanu, acesta urmând a avea cartierul central în orașul Astana.

Bogdan Badea ne va reprezenta ca ambasador în Thailanda, iar Marius Constantin Borănescu va fi ambasadorul României pentru Regatul Lesotho, Republica Mozambic și Republica Zambia.

Marius Borănescu este deja ambasadorul României în Africa de Sud, astfel că el va activa de la Pretoria și pentru celelalte state desemnate, Lesotho, Mozambic și Zambia.

Marius Borănescu este diplomat de carieră din 1996, începându-și activitatea la Ministerul Afacerilor Externe. A absolvit Academia de Studii Economice în 1985 și este doctor în economie din 1998.

Cezar Manole Armeanu a intrat practic în politică în 2000, când a devenit director în cadrul Ministerului Turismului. A fost secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor sau secretar general la Ministerul Economiei înainte să fie desemnat ambasador al României în Kârgâzstan.

Bogdan Badea, noul ambasador al României în Thailanda, este doctor în inginerie și management la Sibiu și a lucrat la companii precum Enel, Electrica sau Trocadero înainte să fie secreter de stat la Ministerul Economiei și la Ministerul Energiei.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv