Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Iohannis a promulgat Legea pensiilor, dar Dăncilă tot îl acuză: “Te joci cu sentimentele oamenilor”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la o zi după ce președintele Klaus Iohannis – care a promulgat, marți, noua Lege a pensiilor -, a afirmat că pensiile sunt prea mici, că acesta se joacă cu sentimentele oamenilor.

Amintim că Iohannis a spus că a promulgat legea după ce a discutat cu premierul Dăncilă, care l-a asigurat că există bani pentru majorarea pensiilor.

”Legat de afirmația președintelui Iohannis. Am văzut acest lucru spus de foarte multe ori. Am spus de fiecare dată că sunt bani de pensii și salarii. S-a dovedit că am avut dreptate. Mi se pare inoportun și faptul că te joci cu sentimentele pensionarilor, oamenilor. Sunt pensionari care trăiesc de la pensie la pensie, își planifică fiecare ban. În momentul în care vine președintele României și spune că nu mai sunt bani de pensii, nu îi creează un comfort pensionarului sau salariatului. Aceste ieșiri publice nu-și au loc, ca să fiu elegantă. Sunt bani de pensii și salarii”, a spus Viorica Dăncilă, într-un interviu pentru DCNews.
15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv