Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban / “Să vedem ce se întâmplă luni și marți în Parlament cu inițiativele legislative prioritare” / 

Breaking News:
 

Iohannis a promulgat Legea pensiilor, dar Dăncilă tot îl acuză: “Te joci cu sentimentele oamenilor”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la o zi după ce președintele Klaus Iohannis – care a promulgat, marți, noua Lege a pensiilor -, a afirmat că pensiile sunt prea mici, că acesta se joacă cu sentimentele oamenilor.

Amintim că Iohannis a spus că a promulgat legea după ce a discutat cu premierul Dăncilă, care l-a asigurat că există bani pentru majorarea pensiilor.

”Legat de afirmația președintelui Iohannis. Am văzut acest lucru spus de foarte multe ori. Am spus de fiecare dată că sunt bani de pensii și salarii. S-a dovedit că am avut dreptate. Mi se pare inoportun și faptul că te joci cu sentimentele pensionarilor, oamenilor. Sunt pensionari care trăiesc de la pensie la pensie, își planifică fiecare ban. În momentul în care vine președintele României și spune că nu mai sunt bani de pensii, nu îi creează un comfort pensionarului sau salariatului. Aceste ieșiri publice nu-și au loc, ca să fiu elegantă. Sunt bani de pensii și salarii”, a spus Viorica Dăncilă, într-un interviu pentru DCNews.
15 Shares