Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Iohannis a semnat decretul de numire a lui George Ciamba ministru delegat pentru Afaceri Europene

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul pentru numirea lui George Ciamba în funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene. 

sursă foto: caleaeuropeana.ro

Administrația Prezidențială a anunțat marți seară că președintele Iohannis a semnat decretul pentru constatarea vacanței unei funcții de membru al Guvernului prin demisia lui Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene. De asemenea, șeful statului a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba în funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene. 
Cu câteva ore înainte, șeful statului a declarat că va lua rapid o decizie în cazul lui George Ciamba, în condițiile în care România se pregătește să preia presedinția Consiliului UE și nu există un ministru care să gestioneze acest capitol. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv