Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Iohannis, după consultările cu Opoziția, UDMR și Minorități: Toți s-au arătat îngrijorați de evoluția din zona justiției

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, după consultările de la Cotroceni cu o parte dintre partidele parlamentare, că reprezentanții PNL, USR, PMP – Opoziția – și ai UDMR – partid care a ajutat PSD-ALDE să modifice în mod scandalos Legile Justiției -, dat și ai Minorităților – care au ajutat PSD-ALDE să modifice codurile penale, 60 dintre modificări fiind declarate ulterior de CCR neconstituționale – „s-au arătat îngrijorați de evoluția din zona justiției”. 

Consultări cu reprezentanții PNL

„Toți cei prezenți astăzi s-au arătat îngrijorați de evoluția din zona justiției. Le-am spus direct că, după părerea mea, acest asalt al PSD asupra justiției, asalt care durează de mai bine de doi ani, trebuie să primească un răspuns din partea românilor. Iar acest răspuns este, evident, un referendum. Toți participanții din această după-amiază, repet, PNL, USR, PMP, UDMR, reprezentanții minorităților naționale care au participat, toți au îmbrățișat ideea organizării unui referendum. Toți au fost de acord că oamenii trebuie încurajați să participe la acest referendum. (…) indiferent de opțiunile politice ale unui român care are dreptul să meargă la alegeri, cu toții își doresc, cu toții ne dorim o Românie cu o justiție independentă, o justiție dreaptă, o justiție scoasă de sub influența politicului”, a spus Iohannis. 

Șeful statului a precizat că va formula întrebările după ce va primi un răspuns la scrisoarea de consultare trimisă Parlamentui pe tema referendumului.

Consultări cu reprezentanții USR

 

Consultări cu reprezentanții PMP

 

Consultări cu reprezentanții UDMR

 

Consultări cu reprezentanții Minorităților
27 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv