Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

Iohannis îi refuză din nou pe Olguța și Drăghici: Propunerile vor fi refuzate și expediate zilele astea

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni seară, la Palatul Cotroceni, că va respinge din nou propunerile premierului Viorica Dăncilă de a-i numi pe Olguța Vasilescu ministru la Dezvoltare și pe Mircea Drăghici la Transporturi.

“Aceste două propuneri vor fi refuzate în această săptămână. Într-o zi-două vor fi reexaminte documentele și expediate la Guvern (…) Sunt motivele cuprinse în scrisoarea inițială”, a răspuns Iohannis întrebărilor jurnaliștilor.

Întrebat dacă Guvernul va insista cu aceleași propuneri și cum vede rezolvarea acesui blocaj, șeful statului a răspuns:  ”Rezolvarea este foarte simplă. Nu are decât partea guvernamentală să citească cu atenție legislația invocată de mine, iar PSD nu are decât să vină cu propuneri care mă conving că ministerele sunt bine conduse”.  

Despre propunerea transmisă de ministrul Justiției, Tudorel Toader, ca Adina Florea să fie numită șefa DNA, președintele a spus: “Documentele sunt în analiză și vor primi într-un termen adecvat un răspuns. Dosarele sunt în studiu și vor primi un răspuns într-un termen adecvat”.

698 Shares