Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 
Remanierea dorită de Dragnea mai așteaptă

Iohannis nu se grăbește: Dăncilă va primi un răspuns pe remaniere săptămâna viitoare

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că îi va da un răspuns pe tema remanierii săptămâna viitoare premierului Viorica Dăncilă.

Declarația a fost făcută la Palatul Cotroceni.

“Ieri au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare a unor miniștri și numire de noi miniștri. Însă primind acele scrisori, mi-am pus întrebarea ce se dorește cu această remaniere. De regulă, o remaniere se face pentru a face guvernul mai eficient. Prima mea impresie e că remanierea se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost. E inadmisibil. E o primă impresie pe care am vrut să o comunic opiniei publice, mai multe voi comunica săptămâna viitoare Am vorbit cu doamna premier și i-am comunicat că va primi un răspuns la începutul săptămânii viitoare”, a spus Iohannis.

Șeful statului a spus că lucrurile au început “să capete un contur trist”, în condițiile în care el a convocat în 26 mai referendumul pe justiție.

“Lucrurile încep să capete un contur trist. În condițiile în care am convocat un referendum, PSD pregătește o remaniere care să întărească asaltul asupra justiției și acest lucru nu poate să fie de bun augur. Revocarea unui ministru sau demisia este constituțională și este decizia premierului. Dar nu pot să semnez niște acte fără a evalua urmările întregii remanieri și, de aceea, voi face clarificări la începutul săptămânii viitoare”.

102 Shares