Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Iordache, despre internarea lui Dragnea: Nu există nicio diferență între spitalele de stat și cele private

Florin Iordache, lăsat de liderul PSD, Liviu Dragnea, să conducă în locul lui Camera Deputaților cât timp se află internat cu dureri lombare, susține că “nu există nicio diferență” între spitalele de stat și cele private.
 
 
Despre faptul că șeful lui s-a internat într-o clinică privată și nu de stat, Iordache a spus că ‘nu este niciun capăt de țară”.
 
“Domnul președinte Dragnea a avut o opțiune pentru un anumit spital. Nu există nicio diferență între spitalele de stat și modul în care sunt tratați pacienții într-un spital de stat și unul privat. Nu cred că pentru o intervenție sau pentru o internare de urgență, așa cum a avut dumnealui, că s-a internat în cel mai apropiat spital e un capăt de țară. Eu și colegii mei avem respect pentru modul în care pacienții sunt tratați și în spitalele de stat, cât și în cele private”, a declarat miercuri, la Parlament, Florin Iordache.
 
El a dat ca exemplu cazul propriu: 
 
“Anul trecut, eu am fost operat într-un spital de stat și modul în care am fost tratat și condițiile pe care le-am avut în spital au fost mai mult decât mulțumitoare. În plus, prin faptul că s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate și o serie de instituții spitalicești, și-au îmbunătățit condițiile. Discutăm de aparatură, de construcția de noi secții și așa mai departe”.
 
Liderul PSD este internat de duminică într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, spunea că Dragnea are dublă hernie de disc și că medicii îi vor face infiltrații care “să îl pună pe picioare”. 
 
Luni, Liviu Dragnea trebuia să se prezinte la instanța supremă, pentru a fi audiat în procesul în care a fost condamnat în prima instanță la trei ani și jumătate de închisoare.
 
167 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv