Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

Iordache ignoră decizia CSM: Procurorii trebuie să plece, dacă sunt detașați și nu îndeplinesc condițiile

“Singurii care pot interpreta o lege sunt Parlamentul sau Guvernul”, a contrazis, joi, Florin Iordache, decizia Secției de procurori a CSM privind retroactivitatea unor prevederi incluse în OUG 92 de modificare a Legilor Justiției.

sursă foto: Stirea Caldă

Fostul ministru al Justiției în Guvernul Grindeanu, autor al scandaloasei OUG 13/2017, abrogată în urma protestelor de stradă, a declarat la Antena 3: “Procurorii trebuie să plece, dacă sunt detașați și nu îndeplinesc condițiile!”.

În această situație sunt 40 de procurori: 20 de la DNA, 16 de la Parchetul General și 4 de la DIICOT.

Este și cazul Alexandrei Lăncrănjan de la DNA, care instrumentează dosarul liderului PSD Liviu Dragnea privind fraudarea fondurilor europene. Ea nu îndeplinește criteriile de vechime – are doar 8 ani în loc de 10, așa cum a decis peste noapte Guvernul Dăncilă.

În plus, a fost detașată la DNA.

Pe de altă parte, niciunul dintre procurorii DNA nu au dat concurs, ei fiind angajați pe bază de interviu susținut cu șefa DNA, Laura codruța Kovesi sau cu antecesorul său, Daniel Morar.

0 Shares