Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Klaus Iohannis: “L-am sfătuit pe Gabriel Oprea să-şi dea demisia”

După ce Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a refuzat să-şi dea demisia în urma accidentului în care şi-a pierdut viaţa un poliţist aflat în coloana oficială, Klaus Iohannis, preşedintele României, a ieşit la atac.

iohannis 3

Iohannis susţine că autorităţile implicate în caz au comunicat catastrofal pe tema accidentului şi că “domnul vicepremier Oprea ar fi trebuit să-şi prezinte demisia de onoare”.

De altfel, preşedintele României a recunoscut că “l-am sfătuit pe Gabriel Oprea să-şi dea demisia. Într-o astfel de criză apare foarte multă emoţie şi opinia publică are dreptul la informaţii, la luări de poziţii publice. Întreaga comunicare pe acest accident a fost catastrofală. Aceasta este latura politică şi pe latură politică l-am sfătuit să-şi dea demisia”.

Iohannis se aşteaptă ca “domnul Oprea să facă încă un anunţ public în legătură cu implicarea sa în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină” şi anunţă că “l-am invitat pe domnul premier Victor Ponta marţi la o discuţie, în ciuda faptului că mi s-a părut foarte belicos şi cred că preferă să aibă o atitudine prin care speră că oamenii vor uita că este judecat penal pentru fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv