Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

La 3 zile după întâlnirea cu Dăncilă și Toader, Barna admite că riscul OUG nu este eliminat

La 3 zile după întâlnirea la Palatul Victoriei cu premierul Viorica Dăncilă și ministrul Justiției, Tudorel Toader, liderul USR, Dan Barna, admite că riscul adoptării Ordonanței de urgență (OUG) privind amnistia și grațierea nu a fost eliminat, în ciuda asigurărilor primite de la cei doi.

“Dacă Guvernul va da OUG privind amnistia și grațierea, USR va fi în stradă alături de cetățeni”, a amienințat Barna luni, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a somat Guvernul să emită ordonanța.

VIDEO. Dragnea vorbește la scenă deschisă despre amnistie și grațiere: Nu mai ezitați!

”Chiar dacă la discuția de vineri premierul și ministrul Justiției aveau distanță față de Parlament, riscul e foarte mare. În realitate, Liviu Dragnea e cel care conduce guvernul. Fac apel la parlamentari să folosim oportunitatea acestei moțiuni și să trimitem acasă acest guvern care omoară România și omoară PSD”, a mai spus Barna, la Parlament.

“Am discutat cu câteva zeci de parlamentari pentru moțiunea de cenzură, iar cifrele sunt variabile. Ați văzut însă că de fiecare dată când a fost vorba de vot Liviu Dragnea a știut să își țină oamenii lângă el”, a adăug liderul USR, spunând că optismul său privind șansele moțiunii este moderat.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv