Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

La presiunea Europei, Dăncilă promite să ia cu Toader o decizie pe recursul compensatoriu

Luată la întrebări de oficialii europeni pe tema Legii recursului compensatoriu, în baza căreia au fost eliberați din închisori, înainte de termen, peste 14.400 de condamnați, mulți dintre ei criminali, tâlhari și violatori care au recidivat, Viorica Dăncilă a promis că se va întâlni miercuri cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru a discuta cu el ce măsuri pot fi luate.

Amintim că deputatul Stelian Ion (USR) a cerut marți abrogarea acestei legi, printr-o Ordonanță de urgență.

Premierul Dăncilă a continuat să rostogolească minciunaprivind proiectul de lege adoptat de Guvernul Cioloș, care a fost modificat în mod grosolan de majoritatea parlamentară PSD-ALDE, cu sprijinul UDMR și al Minorităților.

“După cum ştiţi, această lege a recursului compensatoriu a fost iniţiată de guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş şi cred că nu a fost o decizie inspirată la acel moment. Nu pot să vă dau un răspuns acum asupra a ceea ce voi face. Trebuie să mă întorc în ţară în seara aceasta. Mâine (miercuri – n.r.) am să văd, am să mă întâlnesc cu ministrul Justiţiei, tocmai pentru a lua o decizie şi a vedea care sunt efectele, care au fost efectele acestei legii, implicaţiile pe care le-a avut, astfel încât decizia noastră să reflecte realitatea existentă în România şi lucruri ca cele care s-au întâmplat să nu mai aibă loc. Nu pot în acest moment, nu sunt jurist, nu pot să vin cu o decizie până nu vorbesc cu cei din domeniu, până nu vorbesc cu ministrul Justiţiei”, a declarat Dăncilă, marţi, la Strasbourg, în cadrul conferinţei de presă susţinute alături de preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

251 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv