Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Liberalii au comandat un sondaj în care depășesc PSD la europarlamentare

Un sondaj de opinie realizat la comanda PNL la finalul lunii februarie și începutul lunii martie relevă că acest partid – cel mai mare din opoziție – depășește PSD – cel mai mare partid de pe scena politică – în intenția de vot la europarlamentarele din 26 mai.

Rezultatele sondajului au fost prezentate de Ludovic Orban în ședința de joi a Biroului Executiv al PNL, în care se stabilește lista pentru europarlamentare.

Orban anunță, în sfârșit, lista candidaților PNL la europarlamentare

Astfel, potrivit sondajului, intenția de vot la alegerile europarlamentare ar fi următoarea:

  • PNL – 27,9%
  • PSD – 24,6%
  • USR-PLUS – 16%
  • ALDE – 11,8%

ProRomânia – 6,7%

Rezultatele indică o creștere a PNL cu peste patru procente din noiembrie 2018 până în martie 2019.

În același timp, PSD a pierdut patru procente, iar ALDE – 2,6%.

Studiul mai arată creșterea cu 7% a numărului celor care spun că se duc 100% la vot. Astfel, prezența estimată este de 36 – 40% – față de scrutinul sin luna mai 2014, când s-au prezentat la urne doar 32,4% dintre românii cu dreot de vot.

Sondajul comandat de PNL mai arată și că românii cred în proporție de 78% că direcția în care se îndreaptă țara este greșită și doar 16,3% cred că direcția este bună.

Studiul a fost realizat de PNL cu casa de sondare Novel Research – aceeași care a făcut și sondajul din toamna anului trecut, dar pe care liberalii o țin secretă.

387 Shares