Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Liberalii îi dau peste nas lui Kelemen Hunor: “Avem o propunere. Ludovic Orban poate fi premier”

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal pregătesc o moţiune de cenzură împotriva guvernului Tudose.

Deocamdată însă şansele lor de izbândă sunt extrem de scăzute, în condiţiile în care doar Uniunea Salvaţi România şi Partidul Mişcarea Populară şi-au manifestat timid susţinerea.

Liberalii sperau să dea lovitura cu ajutorul UDMR, dar Kelemen Hunor, preşedintele acestei formaţiuni politice, a făcut praf planul celor de la PNL.

Printre altele, Hunor susţine că moţiunea nu poate fi susţinută atâta vreme cât PNL nu are o propunere pentru funcţia de premier, în cazul în care guvernul Tudose pică.

Deputatul Cezar Preda a venit vineri cu precizări şi a ţinut să-i dea peste nas lui Hunor. Preda a precizat că “un partid care nu are o propunere de premier nu poate fi dus în zona partidelor mari. PNL are o propunere de premier, iar domnul Ludovic Orban, preşedintele partidului nostru, şi-a asumat postura de premier în cazul în care va exista o majoritate”.

Pe de altă parte, Cezar Preda a anunţat că PNL va organiza ample proteste de stradă până în momentul în care se va dezbate moţiunea de cenzură în Parlament.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv