Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

“Libertinul” Ponta ne amenință cu un nou partid. Cu ce bani? De la Erdogan?!

Ponta + Erdogan + Moscheea din București = Partidul lui Ponta! O ecuație demnă de rezolvat de serviciile secrete patriote!

“Libertinul” Victor Ponta ne spune că în câteva zile își va prezenta noul proiect politic în care Grindeanu nu a avut loc. De fapt, nici nu avea cum, din cauză că Sorin Grindeanu va primi un post călduț în diplomație – zice Ponta! După ce își va prezenta partidul, Victor Ponta va rămâne în “opoziție” față de pesedeul lui Dragnea.

Dictatorul Erdogan și “libertinul” Ponta
Cu ce bani, domnule Ponta?

Înainte de a-i da cuvântul “libertinului” Ponta, punem cuvenita întrebare: Cu ce bani va organiza și administra noul partid Victor Ponta?

  • Cu bani de la dictatorul Erdogan, pe care Ponta l-a servit cu un teren în inima Bucureștiului pentru a construi o moschee “bază militară”?
  • Cu 20% din datoria de jumătate de miliard de euro ștearsă în Afacerea Rompetrol?
  • Cu banii lui Ghiță via Kazakhstan?
“Libertinul” Ponta și fugarul Ghiță
Crezul lui Ponta

“În câteva zile îl voi prezenta (proiectul politic – n.r.). Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte și domnul Grindeanu. După cum știți, domnia sa va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta (…)

Eu mi-am ales drumul și sunt foarte mulțumit că fac ceva de care să nu îmi fie rușine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este și o limită.”(Îl credeți pe Ponta?)

Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac și nu are nicio funcție cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine”, a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Ponta + Erdogan + Moscheea din București = Partidul lui Ponta!

“Dacă sunt proiecte bune, le susțin. Dacă sunt proiecte proaste, o să fac opoziție, pentru că nu există altă opoziție în afară de mine. Doar nu vă așteptați la PNL să facă opoziție. Eu o să spun care sunt lucrurile rele, cu acel fond de investiții. Dacă-l facem pentru România, îl susțin, dacă-l facem pentru prietenii domnului Dragnea din Israel sau din alte țări, sunt contra”, s-a dat mare patriot Victor Ponta.

“Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt și doar se trece taxa dintr-o parte în alta. Lucrurile merg prost, m-am uitat pe cifre și este prima dată, din câte știu eu, când nu se face rectificare bugetară și m-am uitat sunt 16 miliarde cheltuieli mai multe și un miliard încasări mai puține. Asta înseamnă că lucrurile merg prost. Repet, ca om independent, nu mă mai ține partidul să nu spun anumite lucruri, și pentru că nu există opoziție am să vorbesc eu”, a mai declarat “libertinul” Victor Ponta.

Aici, articolele noastre despre Moscheea din București…

Ponta, dat în gât la DNA pentru moscheea ce ar urma să fie ridicată la Bucureşti
DOCUMENT OFICIAL! Este necesar un PUZ pentru Moscheea Dictatorului Erdogan
ROMÂNIA! BAZĂ MUSULMANĂ perfectă pentru serviciile secrete subordonate dictatorului Erdogan
28 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv