Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Liviu Dragnea și-a chemat pionii la discuții. Vrea să se pună la adăpost de echipa lui Firea

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, simte că îi fuge preșul de sub picioare, după ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a organizat un atac prelungit împotriva lui.

Dragnea vrea să vadă pe cine se mai poate baza în interiorul partidului și de aceea a comandat pentru joi după-amiaza o întâlnire urgentă la sediul PSD din Kiseleff.

Printre cei care participă la întâlnirea cu Dragnea se regăsesc Tudorel Toader, ministrul Justiției, Florin Iordache, fostul ministru al Justiției, Carmen Dan, ministrul de Interne, premierul Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, dar și primarii de sector din București.

Dragnea vrea să vadă câți dintre primarii de sector din București îi mai sunt loiali. De asemenea, caută să se lămurească și în legătură cu cererea venită din partea mai multor lideri de organizații care au solicitat organizarea unui Comitet Executiv Național.

În Comitetul respectiv ar urma să se analizeze modul în care Dragnea a condus PSD-ul până acum și să se discute dacă el mai merită să rămână în fruntea partidului.

Există informații conform cărora cei care au semnat cererea de convocare a Comitetului Executiv Național au fost mobilizați de oamenii grei din tabăra lui Firea, respect vicepremierul Paul Stănescu, fostul premier Mihai Tudose și Niculae Bădălău.

44 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv