KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Avertizare meteo de fenomene extreme/ Avem precipitații abundente și frig pătrunzător cel puțin până marți/ 

Breaking News:
 

Ludovic Orban, atac fără precedent: “Tudose să ne lase. E doar o marionetă, precum Grindeanu”

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a recunoscut, luni, că nu pune mare preț pe guvernarea Tudose.

Orban susține, printre altele, că “Domnul Tudose ar trebui să ne lase în pace. Este doar o marionetă, precum a fost și Sorin Grindeanu. Și se bazează pe un program economic plin de aberații fiscal-bugetare”.

Orban a luat în râs întâlnirea premierului cu liderii coaliției de guvernare susținând că “să fim serioși. Cu cine s-a întâlnit astăzi așa-zisul premier? El de fapt s-a dus să ceară voie și nimic mai mult. Credeți că a avut vreun cuvânt de spus la modificările introduse în programul de guvernare?”.

Nu în ultimul rând, Orban îi somează pe Dragnea și Tăriceanu “să scoată din programul de guvernare toate aberațiile fiscal-bugetare. Considerăm că impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, impozitul pe gospodărie rebotezat impozitul pe venitul global, suprataxarea produselor care sunt nocive cu sănătatea, interdicțiile pentru aceia care au avut două insolvențe să mai facă afaceri, plata contribuției de asigurări sociale pentru cei care lucrează part-time la nivelul salariului minim pe economie, suprataxarea introdusă în domeniul energiei și în domeniul comunicațiilor ca și contul separat de TVA sunt măsuri împotriva mediului de afaceri”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.