Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Ludovic Orban: ‘Atacurile PSD la adresa lui Iohannis sunt demente și complet nejustificate’

Liderii Partidului Social Democrat îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că a dezbinat poporul prin modul în care a incitat la violență.

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a sărit în ajutorul lui Iohannis și susține că ‘atacurile PSD la adresa lui Iohannis sunt demente și complet nejustificate’.

În plus, Orban susține că ‘noi cei de la PNL condamnăm ferm toate aceste atacuri. Vinovăția exclusivă pentru ce s-a întâmplat la proteste aparține Guvernului și partidelor aflate la guvernare, PSD-ALDE. Oamenii ăia protestau din cauza modului dezastruos în care PSD a ales să guverneze țara’.

Orban dă asigurări că nu există un Stat Paralel, cum insinuează cei de la PSD și ALDE, și spune că, de fapt, ‘tirul de minciuni neîntemeiate împotriva preşedintelui României arată că PSD trăieşte într-o realitate paralelă şi arată că nu au capacitatea de a-şi asuma răspunderea pentru modul brutal în care i-au tratat pe cetăţenii români. Nu de-aia au ajuns la guvernare, ca să trateze cetăţenii cu gaze lacrimogene şi cu pulane şi cu scuturi în cap. Ei ar trebui să înțeleagă că au fost votaţi ca să asigure îmbunătăţirea vieţii, îmbunătăţirea calităţii serviciilor, lucruri pe care nu sunt în stare să le pună în practică’.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv