Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

Manda: Dosarul lui Tăriceanu primit de la DNA are 73 de volume

Vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, a declarat joi că dosarul ce însoțește solicitarea DNA de urmărire penală a lui Călin Popescu Tăriceanu are 73 de volume „care conţin între 200-300, 130, 199 de file”.

Manda a mai spus că a primit dosarul miercuri, în jurul orei 15.00, la Senat, dar că nu a discutat cu preşedintele Senatului, având în vedere că este un subiect “sensibil”.

Amintim că Tăriceanu a declarat miercuri seară cu nu a primit la Senat niciun fel de solicitare de la DNA privind dosarul Microsoft.

Tăriceanu, prima reacție după informația că DNA cere aviz pentru a-l urmări penal

DNA a precizat, joi, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

Precizări DNA: Tăriceanu a primit „foloase materiale” indirect, de la o firmă austriacă
0 Shares