Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Marian Oprișan, scenariu uluitor: “Băsescu a făcut jocurile pentru ca Ponta să ajungă președintele țării în 2014”

Marian Oprișan, vicepreședinte al Partidului Social Democrat și cunoscut drept Baron de Vrancea, propune un scenariu uluitor pentru alegerile prezidențiale din 2009 și din 2014.

Oprișan consideră că, în 2009, “lui Băsescu i-a trecut glonțul pe la ureche. De fapt, românii încă nu știu cu exactitate cine a câștigat alegerile respective. Geoană a fost la un pas să câștige, dar, în cele din urmă, demersurile unora și ambasadele străine au decis ca Băsescu să fie dat drept câștigător”.

De aici, practic, începe nebunia “pentru că Băsescu știa că PDL va deveni un partid falimentar și a început demersurile necesare pentru a pune mâna pe Partidul Social Democrat. A complotat cu George Maior să-l pună pe Victor Ponta președinte al PSD-ului. Băsescu l-a pus pe Maior să se ocupe de această chestiune, iar Maior a mers la Miron Mitrea pentru ca acesta să-l sprijine pe Ponta”.

Mai mult, “la alegerile prezidențiale din 2014, Băsescu își dorea să câștige Ponta, astfel știa că nu o să-i ceară nimeni socoteală pentru ce a făcut ca președinte. Planul lor era să iasă Ponta președinte, iar acesta sa-l desemneze premier pe George Maior. Slavă Domnului că nu a ajuns Ponta președinte, că altfel nu mai eram aici”.

Întrebat de ce face aceste dezvăluiri abia acum, Oprișan a precizat că “a ieșit președinte altcineva, un personaj care a demonstrat că poate fi un bun mediator al societății românești. Azi nu mai sunt posibile abuzurile”.

43 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv