Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Marota PSD a devenit rezoluție: “Statul Paralel și Ilegitim încearcă să preia controlul politic”

PSD a găsit un nou dușman: “Statul paralel și ilegitim, care încearcă să preia controlul asupra puterii politice” și nu lasă Guvernul și Parlamentul – conduse de împreună cu ALDE – să-și ducă la bun sfârșit programul de guvernare.

 “Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat a adoptat vineri, la Băile Herculane, o rezoluție prin care denunță acest “stat paralel și ilegitim”.

Este de așteptat ca în perioada următoare aceasta să fie marota PSD-ALDE. 

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu – cel care a venit să susțină pe Dragnea în fața Direcției Naționale Anticorupție când acestuia i s-a adus la cunoștință cele 5 capete de acuzare în dosarul Tel Drum -, a citit rezoluția:

“Comitetul Executiv al PSD, întrunit în ședința din 17 noiembrie 2017, a analizat rezultatele obținute în cele 10 luni de guvernare, precum și situația politică actuală.

Referitor la stadiul îndeplinirii programului de guvernare, s-a constatat că Guvernul a realizat măsurile aferente perioadei analizate, datele fiind sintetizate într-un document public.

Acesta atestă îndeplinirea angajamentelor asumate în campania electorală față de români.

În același timp, PSD a analizat situația tensionată prezentă în spațiul public din cauza numeroaselor informații despre abuzurile grave ale unor persoane care activează, au condus sau încă mai conduc instituții publice de forță și care indică în mod clar existența unui așa-numit ‘Stat Paralel și Ilegitim’, care încearcă să preia controlul asupra puterii politice, legitim constituită prin alegeri libere și corecte, reprezentând un pericol de natură să îngrijoreze opinia publică.

 

PSD constată existența mai multor vulnerabilități ale statului de drept, care sunt speculate de exponenții “statului paralel și ilegitim”, cu scopul de a controla discreționar puterea politică sau puterea judecătorească.

Rezultă că “Statul Paralel și Ilegitim” folosește resursele financiare publice și instrumentele specifice autorității de stat pentru a-i intimida, șantaja sau a-i înlătura pe decidenții politici care susțin sau promovează modificările legislative menite să readucă puterile statului în matca lor constituțională, în acord cu principiile democratice și cu drepturile și libertățile fundamentale ale omului”.

22 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv