KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Mesajul lui Iohannis de Ziua Pompierilor

Miercuri se aniversează Ziua Pompierilor din România, eveniment care celebrează luptele eroice desfăşurate pe 13 septembrie 1848, în zona Dealul Spirii din Bucureşti, între pompierii de la Compania de Pompieri Bucureşti şi armata otomană.

Cum era de aşteptat, în Bucureşti au fost organizate mai multe evenimente care să marcheze această zi specială, iar politicienii de top s-au grăbit să dedice osanale pompierilor.

Printre alţii, Klaus Iohannis, preşedintele României, a transmis şi el un mesaj emoţionant: “Cu prilejul Zilei Pompierilor, le-am mulţumit acestora pentru dăruirea de care dau dovadă atunci când protejează comunităţile şi mediul înconjurător. A fi pompier este mai mult decât o meserie, este vocaţia de a face bine şi de a ajuta”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.