Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Dacă nu le amintea Iohannis, parlamentarii PSD-ALDE nu începeau discuțiile în Comisia specială pentru elaborarea, modificarea şi completarea propunerilor legislative în materie electorală

Modificarea legislației electorale intră în sesiune parlamentară extraordinară

Modificarea legislației electorale va intra în sesiune parlamentară extraordinară, deoarece va depăși termenul de 30 iunie prevăzut pentru această primă sesiune din 2019. 
 
 
Președintele Klaus Iohannis a anunțat deja, miercuri, că dacă votul nu se va da în această sesiune a Parlamentului, va convoca sesiune extraordinară.
Joi s-a întrunit, într-o primă ședință, Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea, modificarea şi completarea propunerilor legislative în materie electorală.
 
Comisia a stabilit ca până pe 5 iulie să redacteze un proiect de act normativ care să reglementeze desfăşurarea procesului electoral în afara ţării.
 
Regulamentul comisiei a fost înaintat Birourilor permanente reunite, spre aprobare.
 
Următoarea şedinţă a comisiei va avea loc luni, 24 iunie, la ora 14,00, când au fost invitaţi la dezbateri reprezentanţi ai AEP, MAE, MAI, Ministerului Justiţiei şi Ministerului românilor de pretutindeni.
62 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv