Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Monica Macovei, acuze grave: “Asistăm la o târguială ca la piaţă între preşedinte şi PSD”

Monica Macovei, preşedintele Partidului M10, consideră că putem vorbi despre un blat între preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi Partidul Social Democrat.

 

monica-847x477

Macovei este de părere că trebuie schimbată legea de urgenţă, în aşa fel încât să se treacă la alegerea primarilor din două tururi de scrutin, şi că “asistăm la o târguială ca la piaţă între un preşedinte care uită că este preşedintele tururor, un premier care nu are probleme în a se răzgândi peste noapte şi Liviu Dragnea, preşedintele PSD condamnat în primă instanţă tocmai pentru fraudă electorală”.

Preşedintele Partidului M10 consideră că Iohannis şi Cioloş ar trebui să găsească rapid o soluţie pentru trecerea la alegeri locale din două tururi de scrutin. “Orice întârziere nu ne poate face decât să credem că domnul preşedinte este pe blat cu PSD, iar noi vrem să îi reamintim preşedintelui Klaus Iohannis că a câştigat alegerile prezidenţiale candidând tocmai împotriva PSD”, a fost mesajul transmis de Monica Macovei.

Liderul M10 spune că “alegerile într-un singur tur avantajează în acest moment partidele mari, care au primari în funcție, în principal, PSD. Același PSD, care a luat primari cu japca prin ordonanța traseiștilor, declarată neconstituțională. PSD și-a păstrat primarii traseiști, arătând, încă o data, disprețul față de lege. Iar PNL e pur și simplu ipocrit cerând atât de târziu alegeri în două tururi de scrutin, împărțind vina menținerii acestui sistem de alegeri alături de PSD”.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv