Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Moțiunea de cenzură “PSDragnea, în campanile mumă, la putere ciumă”, citită în Parlament și în fața tuturor prefecturilor

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose, intitulată “PSDragnea, în campanile mumă, la putere ciumă”, va fi citită luni la ora 18.00 în Parlament, iar o sinteză a sa, și în fața tuturor prefecturilor din țară, a anunțat deputatul Adrian Oros, vicepreședinte al PNL.

“PNL a depus vineri moțiunea de cenzură al cărei text se va citi luni în Parlament, după care se va stabili data când va avea loc votul. Am depus acum moțiunea pentru că, de 3-4 luni, guvernarea nu are legitimitate, a câștigat pe promisiuni mincinoase care nu pot fi onorate. Preocupările principale ale Guvernului sunt de a acoperi prin șmecherii fiscale o parte din promisounile electorale și de a reforma justiția, astfel încât unii lideri ai coaliției PSD—ALDE să scape de dosarele penale. Avem semnale că moțiunea de cenzură va fi votată și de o parte din parlamentarii PSD care au curajul să ridice capul și vor vota alături de noi. În mod individual s-au purtat discuții cu parlamentari ai PSD care sunt nemulțumiți de Liviu Dragnea și care își dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza problemelor penale ale lui Dragnea”, a menționat Adrian Oros.

El a mai spus că textul moțiunii va fi citit de reprezentații PNL și în fața Prefecturii Cluj.

“Luni, la ora 18,00 când se va citi moțiunea de cenzură în Parlament, se va citi o sinteză din textul moțiunii și în fața prefecturilor din țară”, a mai precizat vicepreședintele PNL.

17 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv