Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Nicio surpriză! ALDE a aprobat cu unanimitate de voturi ca Viorica Dăncilă să fie propusă drept premier

Liderii Partidului Social Democrat aveau nevoie ca cei de la ALDE să-și dea acordul ca Viorica Dăncilă să devină noul premier al României pentru a merge cu această propunere la Palatul Cotroceni.

Și, cum era de așteptat, membrii ALDE au votat în unanimitate ca noua propunere de premier să fie una dintre favoritele lui Liviu Dragnea.

Nu credem că se gândea cineva că scenariul va fi altul în condițiile în care ALDE practic a intrat în Parlament cu largul concurs al PSD.

În plus, oamenii lui Tăriceanu au obținut promisiunea verbală că își vor păstra măcar aceeași rată de portofolii, existând chiar posibilitatea ca o eventuală remaniere să ocolească ministerele conduse în acest moment de oameni de la ALDE.

De altfel, Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă: “Este o doamnă, ceea ce ar reprezenta o deschidere interesantă în viața politică românească, are o experiență foarte bună în activitatea cu UE, în activitatea de parlamentar european, este o persoană nonconflictuală și și-a asumat continuarea programului de guvernare și în al doilea rând și-a expirmat dorința de a avea o colaborare cu coaliția de Guvernare”.

31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv