Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader anunță modificarea abia peste 10 zile, prin OUG, a recursului compensatoriu /  ACTUALITATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 26 

Breaking News:
 

Nicușor Dan îi aruncă mănușa Gabrielei Firea: “Hai să-i vedem bilanțul la jumătatea mandatului”

Gabriela Firea este de aproape doi ani primarul general al Capitalei, ajungând astfel la jumătatea mandatului.

Cum era de așteptat, distanța de la vorbe la realizări a rămas una imensă, lucru semnalat inclusiv de Nicușor Dan, fostul președinte al Uniunii Salvați România.

Iar acesta a profitat de ocazie și i-a aruncat mănușa lui Firea, provocând-o la o dezbatere privind bilanțul ei după doi ani de mandat.

“În curând se împlinesc doi ani de când Gabriela Firea este primarul General al Capitalei, în baza promisiunilor făcute în campania electorală. O invit pe Gabriela Firea la o dezbatere publică în care să facem un bilanţ la jumătatea mandatului. Haideți să-i vedem bilanțul la jumătatea mandatului. Să discutăm despre problemele bucureştenilor, dar şi despre soluţii pentru a dezvolta oraşul şi pentru a-l face un loc în care să le facă plăcere oamenilor să trăiască. Precizez că sunt deschis să particip la această dezbatere la orice post de televiziune doreşte Gabriela Firea sau putem organiza o dezbatere la care să invităm toată presa”, a fost mesajul transmis de Nicușor Dan.

Reacția acestuia vine după ce a fost dat afară cu ajutorul poliției de la două ședințe ale Consiliului General al Municipiului București.

Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicușor Dan în repetate rânduri că vine la ședințele respective doar pentru a provoca și a face scandal.