Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Cati Andronescu a venit "la pachet" cu noii admiși

Noii miniștri au depus jurământul în fața lui Iohannis, la Cotroceni

Cei 6 noi miniștri acceptați de președintele Klaus Iohannis în cadrul remanierii guvernamentale, plus Ecaterina Andronescu, pentru care a semnat decretul de numire săptămâna trecut, au depus jurământul, marți la ora 15.30, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.
 
 
La ceremonie au fost prezenți mai mulți miniștri ai Cabinetului Dăncilă, în frunte cu premierul. Au lipsit însă președinții Camerei Deputaților și Senatului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.
 
A lipsit și vicepremierul Paul Stănescu – propus la remaniere de PSD, dar pentru care Iohannis nu a semnat decretul, astfel că va rămâne în Guvern.
 
Evident, nu au venit Olguța Vasilescu – propusă pentru Ministerul Transporturilor – și Ilan Laufer – la Dezvoltare, nominalizarea lor fiind respinsă de șeful statului. 

Șeful statului nu a făcut nicio declarație după ceremonie, lăsându-i pur și simplu în sală pe Viorica Dăncilă și pe miniștri, care s-au felicitat reciproc.

27 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv