Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Oamenii lui Băsescu pun pumnul în gură jurnaliştilor. PMP vrea promovarea mesajelor cu caracter patriotic

Deputatul Marius Pascan a anunţat joi, în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate la Târgu Mureş, că Partidul Mişcarea Populară, condus de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, va promova un nou proiect de lege.

Marius Pascan

Cei de la PMP vor ca prin proiectul respectiv să oblige reprezentanţii mass-media să promoveze diferite mesaje cu caracter patriotic.

“Vom promova, în cursul săptămânii viitoare, un proiect de act legislativ privind obligarea mass-media să promoveze mesaje cu caracter patriotic, naţional, de susţinere a produselor româneşti. Nu ne poate obliga nimeni să nu facem acest lucru. În acest fel am putea materializa pragmatic ceea ce se numeşte patriotism şi naţionalism, naţionalism în sensul de iubire de naţiune, nu cum vor alţii să îl ducă în derizoriu, în extrem.

Avem, zi de zi, pe canalele media mesaje gen: “Consumaţi zilnic peste doi litri de apă!”, “Nu consumaţi sare şi zahăr în exces!”. De ce să nu promovăm şi mesaje de genul “Consumaţi produse româneşti!”, fără să făcem reclamă nimănui, să le brănduim, să le promovăm ca atare, iar acele firme să se dezvolte şi să genereze venituri la bugetul de stat, care să rămână în România. Acest lucru mă preocupă şi îl voi promova ca act normativ. Sper să solidarizez o majoritate de oameni responsabili, de parlamentari, ca acest proiect să treacă”, a fost mesajul transmis de Marius Pascan.

Deputatul PMP consideră că “aşa cum promovăm mesaje pentru sănătate, aşa putem promova mesaje şi pentru sănătatea economică a ţării” şi spune că a decis să promoveze un astfel de proiect “după ce am stabilit că peste 70% din existenţa zilnică a românilor este asigurată cu produse din import”.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv