Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

OFICIAL! Gabi Oprea a rămas fără titlul de doctor

Reprezentanţii Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) au anunţat luni, oficial, că au respins contestaţia depusă de Gabriel Oprea, fostul ministru al Internelor, la decizia CNATDCU de a-i retrage acestuia titlul de doctor.

gabriel oprea demisie (3)

CNATDCU a decis, pe 1 august, cu unanimitate de voturi, că Gabriel Oprea şi-a plagiat lucrarea de doctorat susţinută în 2000 la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti.

Membrii CNATDCU au descoperit că Oprea a preluat, prin sistem copy-paste, capitole întregi din diferite alte lucrări fără a preciza sursele.

Pe 12 august, Oprea a contestat decizia respectivă. Însă luni, Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, a anunţat că membrii CNATDCU au respins, prin vot electronic, contestaţia lui Oprea.

Şi cum decizia de luni este una definitivă, Gabriel Oprea rămâne în mod oficial fără titlul de doctor, urmând ca ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, să parafeze situaţia prin semnarea unui ordin de retragere a titlului de doctor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv