Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

OFICIAL! Sevil Shhaideh este noul premier al României, doar pentru perioada 18-22 ianuarie

Cum era de aşteptat, inevitabilul s-a produs, iar Sevil Shhaideh a fost desemnat noul premier al României.

sevil

Refuzată în prima instanţă de preşedintele Klaus Iohannis, Sevil a fost plasată special în funcţia de vicepremier, pentru a prelua prerogativele lui Sorin Grindeanu de fiecare dată când premierul este indisponibil.

Iar acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată la mai puţin de o lună de când Sevil a fost refuzată ca premier de Iohannis. Ministrul Dezvoltării urmează să asigure interimatul ca premier în perioada 18-22 ianuarie, perioadă în care Sorin Grindeanu va fi la Washington.

Premierul participă la ceremonia de învestire a noului preşedinte al SUA, Donald Trump. Grindeanu va participa la evenimente alături de Liviu Dragnea. Nu se ştie exact suma cheltuită de sponsorii celor doi pentru această deplasare, însă cert este că un bilet la ceremonie costă între 100.000 şi un milion de dolari, iar participarea oficială este asigurată doar pentru ambasadorul României.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv