Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Olguța, ofensată de refuzul lui Iohannis: “Nu am niciun fel de condamnare penală”

Ofensată de refuzul președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Transporturilor, iniția, și apoi de ministru al Dezvoltării și vicepreim-ministru în locul lui Paul Stănescu, Olguțavasilescu îi transmite că nu este incompatibilă și nu are “niciun fel de condamnare penală”.

“Nu există niciun motiv de nelegalitate sau de incompatibilitate. Să nu uităm că am fost ministru, sunt deputat ales în Parlamentul României și s-ar fi constatat până acum dacă ar fi fost o stare de nelegalitate sau de incompatibilitate. Sunt cetățean român cu domiciliul în România, așa cum cere legea, de asemenea nu am niciun fel de condamnare penală, după cum se știe. El acum cere o dovadă a acestor lucruri, nu înțeleg ce dovadă. (…) Au mai fost șase miniștri numiți acum câteva zile de către președintele Klaus Iohannis pentru care nu a cerut un fel de confirmare suplimentară. Dacă dorește domnul Iohannis atât de mult, o să îi trimit o copie după cartea mea de identitate”, a declarat Vasilescu joi, la Antena 3.

Fostul ministru al Muncii, revocată de PSD pentru a fi numită ministru la transporturi, inițial, și apoi vicepremier și ministru al Dezvoltării, îl acuză îl acuză pe Iohannis că a intrat deja în campanie electorală.
 
Președintele a motivat, joi, respingerea noilor miniștri propuși de premierul Viorica Dăncilă.
212 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv