Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DNA / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Oprișan, despre remanierea Guvernului: Ar trebui să fie mai puţini miniştri

Liderul baronilor locali ai PSD, Marian Oprișan, a declarat luni, la Parlament, unde are loc CEX-ul PSD pentru noua remaniere a Guvernului, că Executivul “ar trebui să fie o structură mai flexibilă, cu mai puţin miniştri”.

Aceasta ar însemna, însă restructurarea Guvernului, care se face cu vot în Parlament, fără a mai fi nevoie de acceptul președintelui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă ar trebui o restructurare, Oprișan a spus: „Dacă privim cu atenţie, eu cred că da. Cred că ar trebui să fie o structură mai flexibilă, cu mai puţin miniştri. Nu fac eu evaluarea miniştrilor din Guvern. Evaluarea o face doamnă prim-ministru. O va prezenţa în CEx şi atunci vom discuta. Nu sunt adeptul să spăl rufele în public Dacă acum nu le exprim înseamnă că nu am nicio nemulţumire în acest moment cu privire la echipă guvernamentală”, a afirmat vicepreşedintele PSD. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv