Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

Oprișan se dezice de Firea: N-a deschis gura niciodată în CEx. (…) N-o să rămânem nicio secundă fără majoritate în Parlament

Eternul baron PSD de Vrancea, Marian Oprișan, căruia Dragnea i-a promis funcția de ministru de Interne, potrivit unor surse, s-a lansat vineri dimineață într-un atac dur la adresa pucistei Gabriela Firea, alături de care părea că se poziționase zilele trecute.

”Eu nu mor de dragul lui Dragnea, când am avut ceva de spus am spus-o în interiorul partidului. Dar nu poți să vii dintr-o dată, peste noapte, după ce n-ai deschis gura niciodată în CEx, când în momentul în care am spus că sunt nereguli nu m-ai susținut, să vii și să scrii o scrisoare publică că nu ești de acord cu unele probleme  interne – care multe nu au legătură cu realitatea”, a spus Oprișan, cu două ore înaintea ședinței CEx în care se decide dacă Dragnea va mai rămâne președintele PSD.

”N-o să rămânem nicio secundă în Parlamentul României fără majoritate”, a asigurat Oprișan.

Despre faptul că Dragnea este condamnat penal, Oprișan a livrat “poezia” cu “orice persoană este considerată nevinovată până la sentința definitivă”.

când jurnaliștii i-au amintit 

 

0 Shares