Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Oprișan se dezice de Firea: N-a deschis gura niciodată în CEx. (…) N-o să rămânem nicio secundă fără majoritate în Parlament

Eternul baron PSD de Vrancea, Marian Oprișan, căruia Dragnea i-a promis funcția de ministru de Interne, potrivit unor surse, s-a lansat vineri dimineață într-un atac dur la adresa pucistei Gabriela Firea, alături de care părea că se poziționase zilele trecute.

”Eu nu mor de dragul lui Dragnea, când am avut ceva de spus am spus-o în interiorul partidului. Dar nu poți să vii dintr-o dată, peste noapte, după ce n-ai deschis gura niciodată în CEx, când în momentul în care am spus că sunt nereguli nu m-ai susținut, să vii și să scrii o scrisoare publică că nu ești de acord cu unele probleme  interne – care multe nu au legătură cu realitatea”, a spus Oprișan, cu două ore înaintea ședinței CEx în care se decide dacă Dragnea va mai rămâne președintele PSD.

”N-o să rămânem nicio secundă în Parlamentul României fără majoritate”, a asigurat Oprișan.

Despre faptul că Dragnea este condamnat penal, Oprișan a livrat “poezia” cu “orice persoană este considerată nevinovată până la sentința definitivă”.

când jurnaliștii i-au amintit 

 

65 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv