Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Orban: “Eu nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu Tăriceanu”

“PSD – ALDE au premeditat crima împotriva Pilonului 2 de pensii, distrugerea sau naționalizarea Pilonului 2 de pensii încă dinainte de a ajunge la putere”, a acuzat vineri liderul PNL, Ludovic Orban, declarându-se nedumerit de schimbarea de macaz a fostului președinte liberal Călin Popescu Tăriceanu.

“Eu nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu Tăriceanu”, a spus Orban.

El a adăugat că “pentru a ucide Pilonul 2 de pensii, au apelat la interlopi din Craiova, din Alexandria și au simțit nevoia să angajeze asasini profesioniști, în persoana lui Vâlcov și Orlando Teodorovici”.

“Menținerea prevederilor din OUG 114 vor duce la dispariția Pilonului 2 de pensii. Chiar dacă nicio firmă privată nu declară lucrul acesta, este evident pentru orice om care cunoaște cât de cât mecanismul funcționării acestor societăți de administrare că, practic, nicio companie nu va mai avea interes să rămână pe piața românească, să administreze fondurile de pensii. Capitalul social obligatoriu care este cerut prin intermediul OUG 114 este de unsprezece ori mai mare decât capitalul subscris astăzi”, a mai  spus liderul PNL.

Orban a citat din raportul anual privind economia fiecărei țări din UE, realizat de Comisia Europeană.

Avertisment al CE în legătură cu “ordonanța lăcomiei”, în Prognoza economică de iarnă
0 Shares