Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Orban mai reduce 3 voturi de la cei 237 de semnatari ai moțiunii

Liderul PSD, Ludovic Orban, care se lăuda recent cu 44 de voturi în Parlament pentru moțiunea de cenzură, a anunțat miercuri, cu o zi înaintea marelui eveniment, că trei dintre semnatari nu vor vota documentul.

„Avem 237 de semnatari. Știu doar că un parlamentar nu poate participa, din motive de sănătate. Există dubii asupra altor doi parlamentari (…) Toate estimările pleacă de la cifre reale și de la înțelegerile cu oameni care sunt serioși”, a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.

El s-a arătat însă optimist: „Predicția mea este că moțiunea va fi adoptată. Avem cel puțin 10 parlamentari care vor vota chiar dacă nu au semnat moțiunea”.

Despre Marius Bota de la PSD, care a semnat moțiunea, dar s-a răzgândit, șeful PNL a spus că acesta nu a spus până acum că nu va vota moțiunea.
5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv