Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna va candida la prezidențiale, cu Cioloș propus premier / Este decizia de ultimă oră a Alianței USR PLUS / JUSTIȚIE: Avocatul Poporuluia  a primit 10 petiții pentru  atacarea Codului Administrativ la CCR / 

Breaking News:
 

Orban: Rareș Bogdan nu va mai merge la Antena 3

„Există o decizie a Biroului Executiv care a fost luată înainte ca Rareş Bogdan să devină membru al PNL. Rareş Bogdan nu ştia de decizia de a nu participa la emisiunile moderate de Mihai Gîdea. Toţi membrii PNL au respectat această decizie. Nimeni nu a mai participat la emisiunea moderată de Gîdea la Antena 3. Rareş Bogdan nu ştia. După ce l-am informat de această decizie, după emisiune, cu siguranţă va respecta această decizie”, a declarat Ludovic Orban, marţi, la finalul BEX al PNL.

Declaraţiile preşedintelui PNL vin după ce Rareş Bogdan a participat la emisiunea moderată de Mihai Gîdea, în ciuda deciziei luate de către Biroul Executiv al partidului, care prevede că niciun liberal nu se va mai duce la acea emisiune.

Marți, în ciuda propunerii semnate de 622 de liberali ca Rareș Bogdan să preia șefia PNL București, Orban și-a impus consiliera în această funcție, după demisia forțată a lui Cristian Bușoi, în urma rezultatelor dezastruoase de la alegerile europarlamentare, când USR a câștigat detașat în fața electoratului din Capitală.

Orban și-a instalat consiliera la șefia PNL București. Rareș Bogdan, pe tușă
306 Shares