Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Orban vrea capul lui Țuțuianu, după ce ministrul a “uitat” să-l invite pe Iohannis la Ziua Aviației

Joi, de Sf. Ilie, au fost organizate tot felul de evenimente cu ocazie Zilei Aviației.

Atmosfera a fost una extraordinară în Piața Aviatorilor, unde s-a pus în scenă inclusiv un show aviatic, dar a surprins absența mai multor demnitari.

Ulterior s-a descoperit că, din motive tehnice, invitațiile făcute de Ministerul Apărării nu au mai intrat în posesia celor care trebuiau să le primească.

Printre cei săriți din schemă s-a aflat inclusiv președintele statului, Klaus Iohannis. Adrian Țuțuianu, ministrul Apărării, și-a prezentat scuzele de rigoare și a precizat că a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Totuși, Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, anunță că cea mai corectă soluție ar fi chiar înlăturarea lui Țuțuianu din fruntea ministerului.

“Incredibil!!! Ministrul Apărării nu îl invită pe Președintele României, care este, conform art.92, alin1. din Constituția României, comandantul forțelor armate, la ceremonia militară organizată pentru sărbătorirea Zilei Forțelor Aeriene Române. O mizerie politică marca PSD dar, mult mai grav decât atât, o încălcare gravă a ierarhiei militare și a lanțului strategic de comandă. Armata a fost practic oprită de ministru să își invite comandantul. Țuțuianu trebuie să fie demis de urgență. Altfel, ne putem aștepta la orice”, a fost mesajul scris de Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

142 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv