Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tăriceanu așteaptă sentința definitivă a ÎCCJ în dosarul mărturiei mincinoase și favorizării infractorului / EXTERNE: Actorul de comedie Zelenski a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina / POLITICĂ: Șeful DGA o acuză pe Carmen Dan că a mințit la debarcarea lui Tudose / 

Breaking News:
 

Organizațiile PSD din Transilvania îi cer lui Dragnea să convoace urgent CEx-ul

Organizațiile PSD din Transilvania susțin “fără rezerve” Guvernul Dăncilă, dar îi cer liderului Liviu Dragnea să convoace urgent Comitetul Executiv Național al partidului (CExN), pentru a tranșa ”eventuale nemulțumiri”.

Anunțul a fost făcut sâmbătă, pe Facebook, de Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD și președinte PSD Maramureș:

„Am avut în această după amiază o întâlnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat câteva ore, fiecare cu argumentele sale, despre direcția în care trebuie să se îndrepte pe termen scurt și mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm să văd că părerile coincid în cele mai multe privințe și am stabilit că începând de astăzi vom vorbi între noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des și vom avea poziții unitare atunci când se va vorbi despre viitorul nostru.

Susținem fără rezerve Guvernul PSD-ALDE și aplicarea în continuare a Programului de Guvernare. Toate atacurile și disensiunile publice între membrii PSD cu funcții de conducere de la București trebuie să înceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernării și pentru a ne putea ține de cuvântul dat românilor în 2016.

Cerem președintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei ședințe (sau a câte ședințe este nevoie) a Comitetului Executiv Național, pentru a clarifica eventualele nemulțumiri a unor colegi.

PSD este un partid democratic, unde fiecare are dreptul să își exprime liber punctul de vedere dar ne dorim să auzim nemulțumirile în cadrul ședințelor statutare ale partidului și nu în mass media”.

0 Shares