Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Abia lansat oficial în campania pentru al doilea mandat, actualul președinte, candidatul PNL, este luat la baionetă de liderul aLDE, fost liberal

Partener de guvernare al PSD, Tăriceanu îl atacă pe Iohannis: Are zero realizări în 5 ani

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu (fost liberal și partener de guvernare al Vioricăi Dăncilă (PSD), după frăția cu Liviu Dragnea, acum aflat în pușcărie), l-a atacat, vineri, pe candidatul PNL la prezidențiale, Klaus Iohannis, susținând că acesta “are zero realizări în 5 ani” în primul mandat de șef al statului.

Amintim că liderul ALDE – partid care a obținut doar 4% la europarlamentare, astfel că nu a intrat în Parlamentul European – ar vrea să fie candidatul comun al PSD-ALDE la alegerile prezidențiale din toamnă.

Tăriceanu chiar a amenințat că își va retrage de la guvernare cei 4 miniștri, dar nu a impresionat-o prea mult pe Viorica Dăncilă, iar până acum nu a făcut această mișcare. 

Dar iată mesajul lui Tăriceanu transmis lui iohannis, pe Facebook:

„Am urmărit discursul de ieri al dlui Klaus Iohannis la Consiliul Naţional al PNL, for care de doi ani încoace nu se mai întruneşte decât pentru preşedinte. Echidistanţă şi neutralitate, ce să zic.

Nu am ce comenta despre ce a spus dl.preşedinte, poate pentru că nu a spus mai nimic. Aş comenta mai degrabă ce nu ne-a spus. Nu am văzut la această lansare în cursa electorală nici umbră de bilanț. Nimic despre realizări în cinci ani de mandat.

Preşedintele la final de mandat s-a străduit să ne vorbească despre ceea ce va face pentru că nu ne-a putut vorbi nimic despre ce a făcut!

O observație totuși aș face: pentru că are zero realizări în cinci ani, dl preşedinte a trecut la strategia gloriosului predecesor Băsescu. După un mandat de primar în care nu a făcut nimic, ne amintim cum acesta a venit cu mesajul ”dați-mi și consiliul general ca să pot face treabă”. Vreo trei ani mai târziu, ca președinte, cerea românilor să-i dea şi un guvern condus de PD ca să poată face treabă. Azi, simţim pe pielea noastră unde ne-a dus experimentul ”Băsescu”.

După cinci ani, tot cu asta vine și dl Iohannis în fața românilor : ”Războiul va fi câștigat atunci când România va fi condusă de o echipă care crede în democrație, pro-europeană – nu doar cu preşedinte, dar şi cu guvern şi majoritate parlamentară (…) Voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni, la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate”.
Daţi-mi, daţi-mi, daţi-mi!!…

Domnule Iohannis, ai primit mai mult decât ai meritat vreodată. Când veţi începe să daţi ceva poporului care v-a ales? Pentru că timpul e scurt!

P.S. O notă de final ușor malițioasă, dar cu anume semnificații: îmi spuneau colegii, în mod repetat, că între discursurile (întotdeauna) citite de dl. Iohannis şi textele postate pe site-ul preşedinţiei câteva minute mai târziu nu există nici cea mai mică diferență. Avem un preşedinte care chiar nu se poate abate o virgulă de la ce îi scriu alţii?”. 

VIDEO. Iohannis s-a lansat în campanie criticând PSD pentru cazul Caracal
162 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv